We helpen onze klante al meer dan 200 jaar

Flowserve is gebouwd op een geschiedenis van engineering en productie-innovatie. Hoewel het bedrijf in 1997 op de New York Stock Exchange werd opgericht als publieke onderneming, gaat onze geschiedenis terug tot de oprichting van Simpson & Thompson in 1790 in Groot-Brittannië. Dit baanbrekende bedrijf werd later Worthington Simpson Pumps welke nu onderdeel is van de merken van de Flowserve-familie.

Vandaag de dag is Flowserve een beursgenoteerd bedrijf met meer dan 16.000 werknemers, activiteiten in meer dan 50 landen, meer dan 300 locaties wereldwijd en een miljardenomzet.

Onze platforms maken
innovatieve oplossingen mogelijk

Flowserve Pumps Division (FPD)

Levert op maat gemaakte ​​​​​​​​​​technisch hoogstaande pompen, vooraf geconfigureerde industriële pompen, pompsystemen, mechanische asafdichtingen, hulpsystemen en vervangingsonderdelen met de daarbijhorende service

Flow Control Division (FCD)

Levert technische en industriële kleppen, regelkleppen, diensten voor aandrijvings- en bedieningsmechanismes

Aftermarket Services & Solutions (AMSS)

Biedt onze klanten een verscheidenheid aan diensten, waaronder afdichtingen, reserveonderdelen, serviceoplossingen, oplossingen voor productlevenscyclus en andere diensten die toegevoegde waarde geven.

Wereldwijd bereik en lokale aanwezigheid

De mensen, processen en ervaring van Flowserve zijn van groot belang om klanten in meer dan 50 landen cruciale lokale ondersteuning te kunnen bieden. Flowserve heeft 180 Quick Response Centers en 75 productiefaciliteiten over de hele wereld.

Ons doel en onze waarden

Samen creëren we buitengewone oplossingen voor flow control om de wereld voor iedereen beter te maken.

Bekijk onze kernwaarden