Trots op onze erfenis en vooruitgang

Flowserve is een beursgenoteerd bedrijf met een jaaromzet van $ 4 miljard, meer dan 16.000 werknemers, vestigingen in meer dan 50 landen en meer dan 200 locaties wereldwijd.

Onderscheidingen

Elke dag heeft u een nieuwe kans om bij Flowserve uw sporen te verdienen als vernieuwer. Het creëren van een omgeving waarin u kunt groeien is voor ons een prioriteit; onze mensen zijn de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf. We zijn er trots op dat onze waarden erkend worden door toonaangevende organisaties en door onze medewerkers.

Nummer 237 op de lijst van Newsweek van Amerika's meest verantwoordelijke bedrijven in 2022Trotse ontvanger voor het 3e jaar op rij.

Nummer 13 op de lijst van Forbes van ’s werelds meest vrouwvriendelijke bedrijven in 2021

Nummer 12 op de lijst van het Diversity Research Institute van de top 25 van meest diverse bedrijven van de Texas Fortune 1000 voor ons uitvoerend leiderschap in 2020

Erkend door Comparably

Innovatieve oplossingen

Flowserve is actief in twee kerndivisies: de Flowserve Pumps Division (FPD) en Flow Control Division (FCD). Beide divisies worden ondersteund door ons wereldwijde netwerk van Quick Response Centers (QRC's) en on-site serviceteams die klanten reparatie- en onderhoudsoplossingen bieden, variërend van bewerkings- en reparatielassen, mechanische upgrades, on-site beheer van onderhoud en mogelijkheden voor vervangende onderdelen en componenten, zoals basis OEM-componentlevering, rapid prototyping en snelle responsprogramma's.

FLOWSERVE PUMPS DIVISION (FPD)

FPD ontwerpt, produceert en onderhoudt technische pompen en pompsystemen, mechanische afdichtingen, hulpsystemen, vervangingsonderdelen en aanverwante apparatuur. De divisie bestaat uit lange doorlooptijd, hoogontwikkelde, op maat geconfigureerde producten die uitgebreide tests en superieure projectmanagementvaardigheden vereisen. De pompen en systemen van Flowserve zijn van vitaal belang voor de olie- en gas-, koolwaterstof- en chemische verwerkings-, energieopwekkings- en waterbronnenindustrie, samen met de algemene proces- en industriële markt.

FLOW CONTROL DIVISION (FCD)

FCD ontwerpt, produceert en onderhoudt een breed portfolio van industriële klep- en automatiseringsoplossingen, waaronder isolatie- en regelkleppen, bediening, besturingen en aanverwante apparatuur. Daarnaast biedt FCD energiebeheerproducten zoals stoomafsluiters, ketelbesturingen en condensaat- en energieterugwinningssystemen. FCD-producten worden gebruikt om de stroom van vloeistoffen en gassen te regelen, te sturen en te beheren en zijn een integraal onderdeel van continue service in veel kritieke toepassingen.

Wereldwijd bereik, lokale aanwezigheid

De mensen, processen en ervaring zijn van groot belang om klanten in meer dan 50 landen cruciale lokale ondersteuning te kunnen bieden. Met onze 180 snelle responscentra (QRC, quick response centers) en 75 productiefaciliteiten over de hele wereld zijn we trots op de impact die we voor onze klanten kunnen bereiken.

Innoveren met een doel

De collectieve energie en ideeën van onze mensen onderscheiden ons al meer dan 230 jaar. Van de productie van schoon drinkwater tot de energievoorziening van steden, ons doel is aan een betere wereld te werken.

Wanneer u zich bij het team van Flowserve aansluit, wordt u deel van een wereldwijde gemeenschap van vernieuwers. We zijn trots op onze cultuur van inclusie, die wordt aangedreven door uiteenlopende ideeën, perspectieven en ervaringen van meer dan 16.000 medewerkers in meer dan 50 landen. Bij Flowserve kunt u nieuwe capaciteiten ontplooien en uw welzijn maximaliseren terwijl u buitengewone oplossingen voor flow control creëert om de wereld beter te maken.

Kom meer te weten over onze kernwaarden