Trots op onze erfenis en vooruitgang

Flowserve is een beursgenoteerd bedrijf met een jaaromzet van $ 4 miljard, meer dan 15.000 werknemers, vestigingen in meer dan 50 landen en meer dan 300 locaties wereldwijd.

Onderscheidingen

Elke dag heeft u een nieuwe kans om bij Flowserve uw sporen te verdienen als vernieuwer. Het creëren van een omgeving waarin u kunt groeien is voor ons een prioriteit; onze mensen zijn de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf. We zijn er trots op dat onze waarden erkend worden door toonaangevende organisaties en door onze medewerkers.

Nummer 237 op de lijst van Newsweek van Amerika's meest verantwoordelijke bedrijven in 2022Trotse ontvanger voor het 3e jaar op rij.

Nummer 13 op de lijst van Forbes van ’s werelds meest vrouwvriendelijke bedrijven in 2021

Nummer 12 op de lijst van het Diversity Research Institute van de top 25 van meest diverse bedrijven van de Texas Fortune 1000 voor ons uitvoerend leiderschap in 2020

Innovatieve oplossingen

FLOWSERVE PUMPS DIVISION (FPD)

Levert op maat gemaakte technisch hoogstaande pompen, vooraf geconfigureerde industriële pompen, pompsystemen, mechanische asafdichtingen, hulpsystemen en vervangingsonderdelen en verwante service

FLOW CONTROL DIVISION (FCD)

Levert technische en industriële kleppen, regelkleppen, aandrijvings- en bedieningsmechanismes en aanverwante diensten

Aftermarket Services & Solutions (AMSS)

Biedt onze klanten een verscheidenheid aan diensten, waaronder afdichtingen, reserveonderdelen, serviceoplossingen, oplossingen voor productlevenscyclus en andere diensten met toegevoegde waarde

Wereldwijd bereik, lokale aanwezigheid

De mensen, processen en ervaring zijn van groot belang om klanten in meer dan 50 landen cruciale lokale ondersteuning te kunnen bieden. Met onze 180 snelle responscentra (QRC, quick response centers) en 75 productiefaciliteiten over de hele wereld zijn we trots op de impact die we voor onze klanten kunnen bereiken.

Innoveren met een doel

De collectieve energie en ideeën van onze mensen onderscheiden ons al meer dan 230 jaar. Van de productie van schoon drinkwater tot de energievoorziening van steden, ons doel is aan een betere wereld te werken.

Wanneer u zich bij het team van Flowserve aansluit, wordt u deel van een wereldwijde gemeenschap van vernieuwers. We zijn trots op onze cultuur van inclusie, die wordt aangedreven door uiteenlopende ideeën, perspectieven en ervaringen van meer dan 15.000 medewerkers in meer dan 50 landen. Bij Flowserve kunt u nieuwe capaciteiten ontplooien en uw welzijn maximaliseren terwijl u buitengewone oplossingen voor flow control creëert om de wereld beter te maken.

Kom meer te weten over onze kernwaarden